×

Ota yhteyttä

Tietoa Meistä

Etusivu> Tietoa Meistä

Mitä me teemmeTuotekategoriamme

Chitsuruya Enterprise perustettiin tammikuussa 1996, ja se luottaa hienoihin luonnonvaroihin parantaakseen ja valmistaakseen ylivertaisia ​​tuotteita. Nyt tarjoamme paahdettua merilevää, soijakastike ja muut vastaavat merilevätuotteet.

Yhteistyön aloittaminen japanilaisen Fujimasa Co., Ltd.:n kanssa maaliskuussa 2001 ja perusti Nantong ChitsuruFoods Co., Ltd.. Pyrimme pääsemään kansainvälisille markkinoille, perustuen alkuperäisiin tuotteisiin, esittelemme maailmanlaajuisesti kehittyneitä erikoislaitteita ja kehitämme jatkuvasti uusia ja parannettuja Nantong Chitsuru Foods on erikoistunut valmistamaan merilevää, mausteita (soijakastike, etikka, miriini, nuudelikastike, grillikastike...), wasabin, sushi-inkivääriä ja japanilaisia ​​ruokatuotteita. Nantong Chitsuru Foods omistautuu vastaamaan nykyajan ihmisten perinteisiin, terveellisiin ja luonnollisiin tarpeisiin elintarvikkeet.

Tällä hetkellä Chitsuruya-, Senetsu- ja Edozen-tuotteita on kehitetty yli 100 erilaista tuotetta ja viety yli 30 maahan. Liiketoiminta on myös ottanut käyttöön kansainväliset BRC-, HACCP- ja ISO 9001 -laatusertifikaatit.

"

Pyrimme tekemään sen kuluttajalle kohtuulliseen hintaan laadusta tinkimättä ja ylläpitäen aina korkeaa asiakaspalvelutasoa.

VientitilanneMaailmanlaajuiset markkinat

Tällä hetkellä Chitsuruya-, Senetsu- ja Edozen-tuotteita on kehitetty yli 100 erilaista tuotetta ja viety yli 30 maahan. Mukaan lukien Kiina, Venäjä, Japani, Thaimaa, Vietnam, Malesia, Indonesia, Singapore, Australia, Turkki, Espanja, Ranska , Ukraina, Egypti, Luxemburg, Kanada, USA, Brasilia, Argentiina, Etelä-Afrikka ...

Maailmanlaajuiset markkinat

50+ vientiä
maat ja alueet

Tuotteita on toimitettu yli 50 maahan ja alueelle ympäri maailmaa

UlkomaankauppaministeriöToimistoympäristö

Meillä on oma kauppayhtiömme - Nantong Qianhui Trading Co Ltd, jonka pääkonttori sijaitsee liiketoimistorakennuksessa Nantongin keskustassa Jiangsun maakunnassa. Ammattitaitoinen tiimimme tarjoaa 7*24 tuntia verkkopalvelua.

Toimistoympäristö

Meidän alkuperämmeTuotemerkkitarina

"

Chitsuruyan alkuperä: LvSi, merilevän syntymäpaikka, merilevän viljelykokeilu onnistui LvSissä vuonna 1973.

LvSi sai myös nimen "crance city" - legendan mukaan dongbin oli tullut nosturilla neljä kertaa, ja tätä paikkaa on sen jälkeen kutsuttu nimellä "LvSi" (Lv, neljä kertaa). Koska tuotemerkkimme syntyi LvSissä, yhdistettynä yrityksemme japanilaiseen keittiöön perustuvaan kehityssuuntaan, japanilainen ääntäminen souds otettiin käyttöön brändiksemme chitsuruya.

"

"WARAKU":n alkuperä: Monipuolistaaksemme tuotetta loimme "WARAKU"-brändin.

"SENETSU":n alkuperä: Yrityksen johtaja haluaa yrityksemme kehittyvän jatkuvasti, loimme "SENETSU"-brändin selkeyttääksemme suuntaamme.

"EDOZEN" alkuperä: Historian mukaan "EDO"-nimisen merilevän alkuperäpaikka, joka on nykyään Tokio. Mutta etsimme tallennetta, Ming-dynastian aikana noria viljeltiin jo Kiinassa. Joten keskityimme tuon aikajanan järjestykseen luodaksemme tuotemerkin "EDOZEN", mikä tarkoittaa, että merilevän (nori) esiintyvyys on ennen Edo-aikaa.

TodistusMitä sertifikaatteja
onko meillä

Tehtaalla on täysi valikoima kansainvälisiä sertifikaatteja, mukaan lukien HACCP, BRC, ISO9001, SEDEX, FDA, IBL ja muut. Tuotteet ovat Halal- ja Kosher-sertifioituja. Pakkauksella on FSC-ympäristösertifikaatti.

ylin ylin