×

Ota yhteyttä

Etusivu> Uutta

Maukkaita yllätyksiä: Maukas matka kastikelähetyksellämme!

Aika: 2024-01-19 Osumat: 40

Kulinaarisen seikkailun aloittaminen muuttui vain jännittävämmäksi, kun paljastamme herkullisen kastikelähetyksemme vastaanottamisen ilon! Valmistaudu makujen purskeeseen, joka nostaa ateriasi uusiin korkeuksiin.

Tapaa esityksen tähti – omaperäinen kastike SASHIMI-SOIJAKASTIKE ja SHIRAGIKU ETIKKA. Tämä kastike on valmistettu sekoituksesta ensiluokkaisista ainesosista, ja se lupaa makusinfoniaa, joka on sekä ainutlaatuinen että vastustamaton. Jos rakastat lohta, tämä soijakastike vahvistaa sashimin makua. Valmistaudu herkuttamaan makuhermojasi herkullisista käänteistä suolaisiin vivahteisiin. Jos olet sushi-fanaatikko, shiragiku-etikka on myös hyvä valinta sinulle.

1

18L extra iso pakkaus catering, käyttäen BIB soft pussia josta kastike ei vuoda helposti. Ulkolaatikko on valmistettu tukevasta kaksinkertaisesta aaltopahvista ja siinä on logomme CHITSURUYA painettu siihen.

2

Kastikelähetyksemme on enemmän kuin pelkkä toimitus; se on pidetty lupaus. Saatamme ammattitaitoisen kansainvälisen logistiikka- ja kuljetusyrityksen.

3

Oletko valmis aloittamaan leikkisä matkasi? Vieraile verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja kastikkeista, tee tukkutilaus. Paranna ateriasi täydellisellä ruoanlaitossa!

Lisätietoja: Noelle

Sähköposti: [sähköposti suojattu]


Edellinen: Ei eristetty

Seuraava : Canton Fair

ylin ylin