×

Ota yhteyttä

Paahdettu merilevä

Etusivu> Tuotteemme > Paahdettu merilevä

Tervetuloa chitsuru-elintarvikkeisiin, joka on johtava paahdetun merilevän toimittaja ja valmistaja.

Paahdettu merilevä, joka tunnetaan myös nimellä nori, on monien sushiruokien perusainesosa. Se lisää ainutlaatuista makua ja rapeaa rakennetta sämpyliin ja muihin ruokiin, mikä tekee siitä suositun valinnan sushiravintoloissa ja muissa ruokapaikoissa. Johtavana paahdetun merilevän toimittajana ja valmistajana me Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd.:ssä olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisimpia paahdettuja merilevätuotteita.

Mitä me teemmePaahdetut merilevätuotteemme

Tarjoamme erilaisia ​​paahdettuja merileviä, mukaan lukien nori, dulse ja rakkolevä. Jokaisella tyypillä on oma ainutlaatuinen makunsa ja koostumuksensa, joten se sopii erilaisiin ruokiin ja mieltymyksiin. Norilevymme ovat ohuita ja rapeita, joten ne sopivat täydellisesti sushitäytteiden ympärille käärimiseen. Dulsen maku on hieman makea ja suolainen, joten se on maukas lisä salaatteihin ja muihin ruokiin. Rakolevä on mieto ja hieman suolainen maku, ja sitä voidaan käyttää koristeeksi tai lisätä keittoihin ja muihin ruokiin.

Keitä me olemmePaahdetun merilevän valmistajan tarina

Chitsuru Foodsissa olemme omistautuneet valmistamaan asiakkaillemme korkealaatuisia paahdettuja merilevätuotteita. Yrityksemme on toiminut yli 20 vuotta, ja olemme sitoutuneet käyttämään kestäviä ja ympäristöystävällisiä menetelmiä merilevän korjuussa. Olemme ylpeitä voidessamme omistaa SEDEX/BRC/HACCP/ISO/FDA/HALAL/KOSHER, mikä varmistaa, että tuotteemme täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Paahdetun merilevän toimittajana ja valmistajana olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaat tuotteet ja palvelut.

LisätietojaTekniset tiedot ja MOQ

Merilevän hinta riippuu eri laatutasoista ja pakkausspesifikaatioista, lupaamme, että jokaisessa tuotetussa merileväpakkauksessa on erinomainen laatu ja paras hinta.

Nimi Luokka HS-koodi Lakanat/laukku Laukut / CTN MOQ
Paahdettua merilevää Kulta 2008993100 50 30 80
Paahdettua merilevää Hopea 2008993100 50 30 80
Paahdettua merilevää punainen 2008993100 50 30 80
Paahdettua merilevää Vihreä 2008993100 50 30 80

Ammattimainen valmistajaEdistyksellinen tuotantoprosessimme

Chitsuru-ruoat ovat valmistusyrityksen tärkein tehtävä ja vastuu.

LaadunvalvontaValvomme jokaisen merilevän palan laatua

Yhtiön tiukasti mukaisesti HACCP-laatujärjestelmän standardien täytäntöönpanoa varten tuotanto, tiukka valvonta keskeisiä valvontapisteitä.

 • Raaka-aineiden tarkastus

  Raaka-aineiden tarkastus

  Raaka-aineiden poiminta on merilevän käsittelyn ensimmäinen vaihe, jolla varmistetaan, että raaka-aineissa ei ole epäpuhtauksia ja vaurioita.

 • Paahdettu

  Paahdettu

  Kaksi täysin automaattista merilevän leivontalinjaa.

 • Metallin havaitseminen

  Metallin havaitseminen

  Jokainen tuotepakkaus on testattava metallinpaljastimella, jotta metallien epäpuhtaudet, joita ei paljaalla silmällä näe, pääse sekoittumaan tuotteisiin.

Lähetys Lähetys

Toimitus ja pakkausLähetys

Lähimmät satamamme ovat Nantong Port ja Shanghai Port. Olemme tehneet yhteistyötä ammattimaisimman lähiruoan kansainvälisen huolintayrityksen kanssa yli 20 vuotta ja pystymme suorittamaan tehtävät, kuten lastauksen ja kuljetuksen laivalla ajallaan, jotta tavarat saapuvat satamaan turvallisesti ja ajallaan.

Toimitus ja pakkausPakkaus

Tuotteemme on pakattu yhtenäisten standardien mukaisesti sisäpussista ulkorasiaan korkealaatuisilla pakkausmateriaaleilla, jotta tavarat toimitetaan asiakkaille hyvän pakkauksen ulkonäöllä ja vaurioitumatta.