×

Ota yhteyttä

Soijakastike

Etusivu> Tuotteemme > Soijakastike

Tervetuloa chitsuru-elintarvikkeisiin, joka on johtava soijakastikkeen toimittaja ja valmistaja.

Soijakastike on itämaisen keittiön perusruoka. Soijakastike lisää makua moniin ruokiin niin ruoanlaitossa kuin pöydässäkin. Valmistettu soijapavuista, vehnästä ja suolasta, jota fermentoidaan useita kuukausia. Japanilaistyylisessä soijakastikkeessa on rikas aromi ja suolainen, hienovarainen ja monimutkainen maku.

Mitä me teemmeSoijakastiketuotteemme

Tarjoamme erilaisia ​​soijakastikkeita, mukaan lukien sushikastiketta, soijakastiketta munalle, vähemmän suolaista kastiketta, makeaa soijakastiketta jne. Jokaisella tyypillä on oma ainutlaatuinen makunsa. Voimme myös muuttaa makua asiakkaan toiveiden mukaan.

Keitä me olemmeSoijakastikkeen valmistajan tarina

Chitsuruya-brändin soijakastike alkoi myydä EU:n ja Aasian markkinoilla vuonna 2001. Chitsuru Foods on jo vuosia omistautunut korkealuokkaisen japanilaistyylisen soijakastikkeen valmistukseen. Tarjoamme korkealaatuisen soijakastikkeen kilpailukykyiseen hintaan, nautimme hyvästä maineesta kaikkialla maailmassa.

LisätietojaTekniset tiedot ja MOQ

Soijakastike on yksi japanilaisen keittiön tunnetuimmista mausteista. Suosituin pakkauskoko kaupassa on 18L.

Nimi TYYPPI HS-koodi Pakkausmäärittely L/ctn MOQ
SOIJAKASTIKE normaali 2103100000 RUOKALAPPU 18 / CTN 200
SOIJAKASTIKE vähemmän suolaa 2103100000 RUOKALAPPU 18 / CTN 200
SOIJAKASTIKE sashimi 2103100000 RUOKALAPPU 18 / CTN 200
SOIJAKASTIKE makea 2103100000 RUOKALAPPU 18 / CTN 200

Ammattimainen valmistajaEdistyksellinen tuotantoprosessimme

Chitsuru Foods on valmistusyrityksen tärkein tehtävä ja vastuu.

LaadunvalvontaValvomme jokaisen soijakastikkeen laadun

Yhtiön tiukasti mukaisesti HACCP-laatujärjestelmän standardien täytäntöönpanoa varten tuotanto, tiukka valvonta keskeisiä valvontapisteitä.

  • Tislaushiivan valmistus
  • Käyminen
  • Sterilointi
  • 5
Lähetys Lähetys

Toimitus ja pakkausLähetys

Lähimmät satamamme ovat Nantong Port ja Shanghai Port. Olemme tehneet yhteistyötä ammattimaisimman lähiruoan kansainvälisen huolintayrityksen kanssa yli 20 vuotta ja pystymme suorittamaan tehtävät, kuten lastauksen ja kuljetuksen laivalla ajallaan, jotta tavarat saapuvat satamaan turvallisesti ja ajallaan.

Toimitus ja pakkausPakkaus

Tuotteemme on pakattu yhtenäisten standardien mukaisesti sisäpussista ulkorasiaan korkealaatuisilla pakkausmateriaaleilla, jotta tavarat toimitetaan asiakkaille hyvän pakkauksen ulkonäöllä ja vaurioitumatta.