×

Ota yhteyttä

Maustettu kastike

Etusivu> Tuotteemme > Maustettu kastike

Tervetuloa chitsuru-ruokaan, joka on johtava maustettujen kastikkeiden toimittaja ja valmistaja.

Maustettu kastike, joka tunnetaan myös nimellä Unagi-kastike, mirin, teriyaki-kastike, BBQ-kastike. Se on tehty lisäämällä soijakastiketta eri ainesosista, tuo meille erilainen maku.

Mitä me teemmeMaustetut kastiketuotteemme

Tarjoamme erilaisia ​​maustettuja kastiketuotteita, mukaan lukien unagi-kastike, teriyaki-kastike, hon mirin, mirin fuu. Unagi-kastiketta voidaan käyttää tämän japanilaisen grillatun ankeriaan dippikastikkeena. Ero hon mirinin ja mirin fuun välillä on se, sisältääkö se alkoholia.

Keitä me olemmeMaustetun kastikkeen valmistajan tarina

Chitsuruya-brändin maustettu kastike alkoi myydä EU:n ja Aasian markkinoilla vuonna 2001. Chitsuru Foods on jo vuosia omistautunut korkealuokkaisen japanilaistyylisen maustekastikkeen valmistukseen. Tarjotaksemme erilaisia ​​maustettuja kastikkeita kilpailukykyiseen hintaan, nautimme hyvästä maineesta kaikkialla maailmassa.

LisätietojaTekniset tiedot ja MOQ

Maustettu kastike on yksi japanilaisen keittiön tunnetuimmista mausteista. Suosituin pakkauskoko kaupallisiin tarkoituksiin on 1.8 litraa.

Nimi TYYPPI HS-koodi Pakkausmäärittely L/ctn MOQ
Unagi-kastike makea 2103909000 PET 1.8L*6/ctn 100
Teriyaki-kastike makea 2103909000 PET 1.8L*6/ctn 100
BBQ-kastike makea 2103909000 PET 1.8L*6/ctn 100
Mirin Fuu makea 2103909000 RUOKALAPPU 18 / CTN 200

Maustettu kastikeKäyttö skenaario

Chitsuru Foods voi tarjota erilaisia ​​maustettuja kastikkeita.

Valvomme jokaisen maustetun kastikkeen laadun

Yhtiön tiukasti mukaisesti HACCP-laatujärjestelmän standardien täytäntöönpanoa varten tuotanto, tiukka valvonta keskeisiä valvontapisteitä.

  • Sterilointi
  • Kuuma täyttö
Lähetys Lähetys

Toimitus ja pakkausLähetys

Lähimmät satamamme ovat Nantong Port ja Shanghai Port. Olemme tehneet yhteistyötä ammattimaisimman lähiruoan kansainvälisen huolintayrityksen kanssa yli 20 vuotta ja pystymme suorittamaan tehtävät, kuten lastauksen ja kuljetuksen laivalla ajallaan, jotta tavarat saapuvat satamaan turvallisesti ja ajallaan.

Toimitus ja pakkausPakkaus

Tuotteemme on pakattu yhtenäisten standardien mukaisesti sisäpussista ulkorasiaan korkealaatuisilla pakkausmateriaaleilla, jotta tavarat toimitetaan asiakkaille hyvän pakkauksen ulkonäöllä ja vaurioitumatta.