×

Ota yhteyttä

Etikka

Etusivu> Tuotteemme > Etikka

Tervetuloa chitsuru-elintarvikkeisiin, johtavaan etikan toimittajaan ja valmistajaan.

Etikka on japanilaisen keittiön perusruoka. Etikka lisää makua moniin ruokiin niin ruoanlaitossa kuin pöydässäkin. Sushietikalla on rikas aromi ja makeus sushiriisissä.

Mitä me teemmeEtikkatuotteemme

Tarjoamme erilaisia ​​Etikkatuotteita, mukaan lukien sushietikka, riisietikka, musta etikka ja ruskea riisietikka. Jokainen tyyppi voi sopia erilaisiin ruokiin ja mieltymyksiin. Sushietikka yleensä sushin dippikastikkeeksi. Riisietikka yleensä ruoanlaitossa mausteena.Mustaa etikkaa voidaan käyttää sekä kastikkeena että dippikastikkeena.Ruskea riisietikka käytetään usein hunajan kanssa terveyslisäaineena.

Keitä me olemmeEtikkavalmistajan tarina

Chitsuruya-merkkistä etikkaa alettiin myydä EU:n ja Aasian markkinoilla vuonna 2001. Chitsuru Foods on jo vuosia omistautunut korkealaatuisen sushietikan valmistukseen. Tarjoamme korkealaatuisen etikan kilpailukykyiseen hintaan, nautimme hyvästä maineesta kaikkialla maailmassa.

LisätietojaTekniset tiedot ja MOQ

Etikka on yksi japanilaisen keittiön tunnetuimmista mausteista. Suosituin pakkauskoko kaupassa on 18L.

Nimi TYYPPI HS-koodi Pakkausmäärittely L/ctn MOQ
Etikka riisiviinietikka 2209000000 RUOKALAPPU 18 l / ctn 200
Etikka riisiviinietikka 2209000000 RUOKALAPPU 18 l / ctn 200

Ammattimainen valmistajaEdistyksellinen tuotantoprosessimme

Chitsuru Foods on valmistusyrityksen tärkein tehtävä ja vastuu.

LaadunvalvontaValvomme jokaisen etikanpalan laatua

Yhtiön tiukasti mukaisesti HACCP-laatujärjestelmän standardien täytäntöönpanoa varten tuotanto, tiukka valvonta keskeisiä valvontapisteitä.

Lähetys Lähetys

Toimitus ja pakkausLähetys

Lähimmät satamamme ovat Nantong Port ja Shanghai Port. Olemme tehneet yhteistyötä ammattimaisimman lähiruoan kansainvälisen huolintayrityksen kanssa yli 20 vuotta ja pystymme suorittamaan tehtävät, kuten lastauksen ja kuljetuksen laivalla ajallaan, jotta tavarat saapuvat satamaan turvallisesti ja ajallaan.

Toimitus ja pakkausPakkaus

Tuotteemme on pakattu yhtenäisten standardien mukaisesti sisäpussista ulkorasiaan korkealaatuisilla pakkausmateriaaleilla, jotta tavarat toimitetaan asiakkaille hyvän pakkauksen ulkonäöllä ja vaurioitumatta.